Koti ja keittiö 8/2008
1 pkt (350 g) lammasbratwurstia
2-3 keitettyä uutta perunaa
1/2 pienestä kukkakaalista
noin 1 1/2 dl valmista intialaista korma-ateriakastiketta
1 dl vettä
2 kesäsipulia
Lisäksi:
4 kookasta leivinpaperipalaa
4 kookasta foliopalaa
1. Paista bratwurstit kypsiksi pannulla ja paloittele ne sopiviksi suupaloiksi.
2. Lisää makkaroiden joukkoon korma- ateriakastike ja vesi. Kuumenna seos.
3. Paloittele perunat noin neljään osaan ja pilko kukkakaali pieniksi kuutioiksi.
4. Jaa peruna- ja kukkakaalipalat neljälle leivinpaperipalalle ja kumoa kunkin keon päälle saman verran makkara-kormaseosta.
5. Ripottele pinnalle pieneksi pilkottua kesäsipulia. Sulje leivinpaperinyytit tiiviisti folion sisälle.
6. Pane grilliin kannen alle epäsuoralle lämmölle tai uuniin 225 asteeseen noin 15–20 minuutiksi tai kunnes kaikki ainekset ovat kuumia ja sipulit ovat pehmenneet.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2