Artikkeli

Lammasrieskat

Voitele rieskat juustolla ja levitä päälle lammasviipaleita, karpalohyytelöä, salaatinlehtiä ja pitkiä kurkkusuikaleita...

4 ohut­ta ries­kaa

100 g vuo­hen­juus­to­le­vi­tet­tä

200 g kyl­mä­sa­vu­lam­mas­ta

1 dl kar­pa­lo­hyy­te­löä

1 roo­man sa­laat­ti

pala kurk­kua

1. Voi­te­le ries­kat juus­tol­la ja le­vi­tä pääl­le lam­mas­vii­pa­lei­ta, kar­pa­lo­hyy­te­löä, sa­laa­tin­leh­tiä ja pit­kiä kurk­ku­sui­ka­lei­ta.

2. Kää­ri tiu­kal­le rul­lal­le. Leik­kaa rul­lat puo­lik­kaik­si ja tar­joa heti.

Koti ja keit­tiö 4/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ