KATRI SCHRÖDER • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 11/2013
4 annosta
400 g karitsan jauhelihaa
1 salottisipuli
1 kananmuna
1 tl juustokuminaa
1 tl suolaa
3 rkl hienonnettuja yrttejä,
esim. lehtipersiljaa, minttua,
korianteria
Lisäksi:
esim. puisia grillivartaita
1. Nosta jauheliha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen kypsentämistä. Kuori ja hienonna sipuli. Vatkaa kananmunan rakenne rikki kulhossa ja sekoita joukkoon mausteet ja yrtit.
2. Lisää joukkoon jauheliha ja sipuli. Sekoita tasaiseksi murekemassaksi.
3. Muotoile kostutetuin käsin taikinasta kapeita tankoja. Työnnä grillivartaat taikinatankojen läpi. Kypsennä joko 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai paista öljyssä pannulla käännellen.
4. Tarjoile lammasvartaat maustamattomasta jogurtista valmistetun kastikkeen ja vihannesten kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2