5 annosta)
500 g lampaanlihaa
suikaleina
1 dl rusinoita
100 g vuohenjuustoa
nippu persiljaa silputtuna
2 tl kuminaa
ripaus cayennepippuria
ripaus suolaa
Lisäksi:
kasviksia ja salaattia
1. Ruskista lihasuikaleet pannussa.
2. Yhdistä joukkoon rusinat, paloiteltu juusto ja mausteet. Anna seoksen kypsyä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
3. Täytä pitaleivät lihaseoksella, kasvissuikaleilla ja tuoreella salaatilla.
Vinkki:
Voit käyttää lihasuikaleiden sijaan lampaanjauhelihaa.
Koti ja keittiö 4/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2