Artikkeli

Lammaskebab

Vinkki: Voit käyttää lihasuikaleiden sijaan lampaan­jau­he­lihaa.

5 an­nos­ta)

500 g lam­paan­li­haa

sui­ka­lei­na

1 dl ru­si­noi­ta

100 g vuo­hen­juus­toa

nip­pu per­sil­jaa sil­put­tu­na

2 tl ku­mi­naa

ri­paus ca­yen­ne­pip­pu­ria

ri­paus suo­laa

Li­säk­si:

kas­vik­sia ja sa­laat­tia

1. Rus­kis­ta li­ha­sui­ka­leet pan­nus­sa.

2. Yh­dis­tä jouk­koon ru­si­nat, pa­loi­tel­tu juus­to ja maus­teet. An­na se­ok­sen kyp­syä mie­dol­la läm­möl­lä 10 mi­nuut­tia.

3. Täy­tä pi­ta­lei­vät li­ha­se­ok­sel­la, kas­vis­sui­ka­leil­la ja tuo­reel­la sa­laa­til­la.

Vink­ki:

Voit käyt­tää li­ha­sui­ka­lei­den si­jaan lam­paan­jau­he­li­haa.

Koti ja keit­tiö 4/2002