Toimittaja Mari Harjula
Kuvat Fabian Björk
noin 5 dl valmista hilloa
500 g vadelmia
¼ dl vettä
1 vaniljatanko
1 ½ tl lakritsijauhetta
3 dl hillosokeria
1. Mittaa vadelmat ja vesi kattilaan. Lisää halkaistu vaniljatanko ja lakritsajauhe sekaan.
2. Kuumenna seosta liedellä kunnes se höyryää. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Keitä seosta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Kuori pinnalle muodostuva vaahto reikäkauhalla pois.
3. Purkita kuumana ja säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ