5 dl lakkamehua
1/2 dl perunajauhoja
1 dl sokeria
3 dl lakkoja
Koristeeksi:
lakkoja
1. Mittaa kattilaan mehu, perunajauhot ja sokeri. Kuumenna seos kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Kun seos kuplii, ota kattila pois liedeltä. Lisää joukkoon marjat ja jäähdytä kiisseli.
2. Tarjoa vaniljan makuisen ranskankerman kanssa.
Vanilja-ranskankerma:
2 dl ranskankermaa
3 tl vaniljasokeria
1 dl siivilöityä tomusokeria
1. Sekoita ranskankermaan vaniljasokeri ja siivilöity tomusokeri. Säilytä kylmässä ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2