Artikkeli

San­na Ke­kä­läi­nen Ku­vat Reet­ta Pa­sa­nen­Ko­ti ja keit­tiö 4/2012

Kylmä vuohen­juus­to­kastike

Vuohen­juus­to­kastike maistuu esimerkiksi salami­li­ha­pullien ja paahdettujen uunijuuresten kanssa.

n. 2 ½ dl val­mis­ta kas­ti­ket­ta

n. 100 g vuo­hen­juus­toa isos­ta pöt­kös­tä

1 prk (200 g) rans­kan­ker­maa

n. 2 rkl hie­non­net­tua ruo­ho­si­pu­lia

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

(suo­laa)

1. Mu­rus­te­le juus­to ja se­koi­ta se rans­kan­ker­maan.

2. Maus­ta ruo­ho­si­pu­lil­la, mus­ta­pip­pu­ril­la ja ha­lu­tes­sa­si suo­lal­la.

Vink­ki: Voit ha­lu­tes­sa­si li­sä­tä kas­tik­kee­seen hie­non­net­tua val­ko­si­pu­lia.