Sanna Kekäläinen Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 4/2012
n. 2 ½ dl valmista kastiketta
n. 100 g vuohenjuustoa isosta pötköstä
1 prk (200 g) ranskankermaa
n. 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
mustapippuria myllystä
(suolaa)
1. Murustele juusto ja sekoita se ranskankermaan.
2. Mausta ruohosipulilla, mustapippurilla ja halutessasi suolalla.
Vinkki: Voit halutessasi lisätä kastikkeeseen hienonnettua valkosipulia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2