Artikkeli

Kuusi vastustamatonta grilliherkkua

Kauniilla ilmalla keittiö siirtyy ulos. Nämä grilliherkut saavat jo pelkän kuvan perusteella veden kielelle.

Pos­sun bar­be­que-rib­sit

Pos­sun rib­sit ovat hie­man työ­läi­tä val­mis­taa, mut­ta mau­kas lop­pu­tu­los pal­kit­see vai­van.

Kat­so re­sep­ti: Pos­sun bar­be­que-rib­sit

Gril­la­tut jät­ti­kat­ka­ra­vut

Gril­la­tut jät­ti­kat­ka­ra­vut ovat mu­ka­vaa sor­mi­syö­tä­vää.

Kat­so re­sep­ti: Gril­la­tut jät­ti­kat­ka­ra­vut

Lam­mas­bur­ge­rit

Tuh­ti lam­mas­bur­ge­ri höys­te­tään fe­ta­juus­tol­la ja tsat­si­kil­la.

Kat­so re­sep­ti: Lam­mas­bur­ge­rit

Paah­det­tua ka­laa ma­ri­na­dis­sa

Ko­ti­mai­set mui­kut maus­te­taan nyt itä­mai­seen ta­paan.

Kat­so re­sep­ti: Paah­det­tua ka­laa ma­ri­na­dis­sa

Mek­si­ko­lai­set broi­le­ri­var­taat

Gril­li­var­tai­den mek­si­ko­lai­nen maku syn­tyy maus­te­kas­tik­kees­ta.

Kat­so re­sep­ti: Mek­si­ko­lai­set broi­le­ri­var­taat

Gril­lat­tua loh­ta ja voi­kuk­ka­kap­ris­ma­jo­nee­sia

Pie­nis­tä voi­ku­kan­nu­puis­ta val­mis­tuu pi­kan­tin­ma­kui­set oma­te­koi­set voi­kuk­ka­kap­rik­set.

Kat­so re­sep­ti: Gril­lat­tua loh­ta ja voi­kuk­ka­kap­ris­ma­jo­nee­sia

Kat­so myös:

Pos­sun bar­be­que-rib­sit

Ma­ri­noi­dut gril­li­si­pu­lit

Gril­li­to­maat­ti­pit­sa­set