1 lehtisalaatti
3 uutta porkkanaa
1 nippu retiisejä
1 pieni kukkakaali
4 pientä sipulia varsineen
200 g kutunjuustoa
Kastike:
1 dl rypsiöljyä
3 rkl sitruunamehua
2 rkl hunajaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1. Revi salaatti, tee porkkanoista pitkiä suikaleita kuorimaveitsellä, lohko retiisit, viipaloi kukkakaali ja sipulit. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
2. Asettele ainekset tarjoilukulhoon. Kuutioi kutunjuusto ja ripottele se salaatin päälle.
3. Sekoita kastikkeen aineet ja kaada juuri ennen tarjoilua salaatin päälle.
Koti ja keittiö 6-7/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ