KATRI SCHRÖDER • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2014
3–4 annosta
1 kurkku
1 vihreä paprika
1 rs (200 g) keltaisia kirsikkatomaatteja
2 valkosipulinkynttä
nippu minttua ja basilikanlehtiä
(pieni pala tuoretta chiliä)
2 paahtoleipäviipaletta hienonnettuna
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
ripaus suolaa
noin 3 dl kylmää kivennäisvettä
1. Huuhtele ja paloittele kurkku. Halkaise paprika, poista siitä kanta ja siemenet. Nosta kaikki ainekset tehosekoittimeen.
2. Soseuta. Notkista tarvittaessa kivennäisvedellä tai vedellä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2