1 kurkku
1 pieni hunajameloni
Kastike:
1 limetin mehu
3 rkl hoisin-kastiketta
muutama korianterin lehti
muutama mintun lehti
Koristeluun:
1 dl paahdettuja suolapähkinöitä
1. Kuori kurkku, halkaise ja poista siitä siemenet. Viipaloi. Halkaise hunajameloni ja ota siitä palloraudalla pieniä palloja.
2. Valmista kastike. Yhdistä limettimehuun hoisin-kastike ja silputut yrtit. Kaada kastike kurkku- ja hunajamelonipalojen päälle.
3. Ripottele pinnalle paahdettuja suolapähkinöitä ja tarjoa heti.
Vinkki! Hoisin-kastike on kiinalainen makeahko kastike, jolla maustetaan muun muassa Pekingin ankka. Sitä myydään monissa hyvin varustelluissa marketeissa ja etnisissä kaupoissa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ