1 kurkku
pala purjoa
2 valkosipulinkynttä
1 rkl voita
2 dl kasvislientä
1 dl kermaa
1 pullo (0,33 l) kivennäisvettä
nippu tilliä
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
1. Kuullota kuorittu ja kuutioitu kurkku, silputtu purjo ja murskatut valkosipulinkynnet voissa kattilassa.
2. Lisää kasvisliemi ja keitä 10 minuuttia.
3. Lisää kerma ja anna vielä kiehahtaa.
4. Soseuta keitto, siivilöi ja anna sen jäähtyä.
5. Lisää keiton joukkoon kivennäisvesi, tillinoksat ja mausteet ja soseuta uudelleen kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoa heti.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2