MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 10/2013
4 annosta
200 g herkkutatteja
1 iso sipuli
1 rkl öljyä
8 dl vettä
¾ tl suolaa
mustapippuria
1 dl kahvia
noin 1 rkl vehnäjauhoja
2 dl kuohukermaa
persiljaa, ruohosipulia
1. Puhdista ja kuutioi sienet. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sienet ja sipulit ja paista, kunnes neste on haihtunut. Lisää vesi, suola ja pippuri ja keitä muutama minuutti.
3. Sekoita vehnäjauhot kahviin ja lisää suurus keittoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Hauduta keittoa miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
4. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää keittoon hienonnettu persilja ja lopuksi varovasti sekoittaen kermavaahto.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2