(2 kpl)
yhteensä 5 dl jauhoja: esimerkiksi
1 dl kaurahiutaleita, 2 dl speltiä tai grahamjauhoa ja 2 dl valkoisia
vehnäjauhoja
2 tl kuminaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1/2 dl öljyä
1 muna
hiukan vajaa 2 dl maitoa
tai soijamaitoa
1. Yhdistä kuivat aineet.
2. Sekoita ensin muna ja maito ja lisää sitten mukaan öljy. Kaada liemi jauhoseokseen ja sekoita nopeasti.
3. Jaa taikina kahteen osaan ja taputtele pellillä leiviksi. Pistele ja paista leipiä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Koti ja keittiö 12/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ