Koti ja Keittiö 09/06
250 g kukkakaalia
250 g valkoisia säilykepapuja
Kastike:
2 rkl saksanpähkinäöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 1/2 rkl soijakastiketta
1 1/2 rkl sokeria
suolaa maun mukaan
Lisäksi:
2–3 rkl silputtua ruohosipulia
paahdettuja seesaminsiemeniä
1. Leikkaa kukkakaali ohuiksi viipaleiksi.
2. Valuta säilykepavut.
3. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
4. Yhdistä kukkakaaliviipaleet, valutetut pavut ja kastike kulhoon. Lisää ruohosipulisilppu ja mausta seos suolalla.
5. Pane salaatti viileään vähintään puoli tunniksi. Koristele pinta paahdetuilla seesaminsiemenillä ja nosta tarjolle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2