RUOKA MARI HARJULA • SISUSTUS MIA LUNDBERG • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA KOTI JA KEITTIÖ 12/2014
Glögisiirappi:
3 dl sokeria
2 dl vettä
kahden appelsiinin kuori
suikaloituna
8 kokonaista neilikkaa
muutama kardemumman siemen
pari rosmariininoksaa
4 tähtianista
4 kanelitankoa
Lisäksi:
6 dl mustaviinimarjamehu-
tiivistettä
1. Mittaa kaikki siirapin ainekset kattilaan ja kuumenna. Keitä seosta noin 15 minuuttia, kunnes siitä tulee siirappimaista. Anna jäähtyä ja siivilöi siirappi.
2. Sekoita mehutiiviste siirapin joukkoon ja pullota glögi.
3. Laimenna tarjolle laitettaessa, laimennussuhde on noin 1:4.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2