Koti ja keittiö 04/05
4 perunaa (jauhoinen lajike)
1 kananmuna
200 g kuorittuja katkarapuja
suolaa
mustapippuria
2 tl seesamiöljyä
1 kevätsipuli
1 ruukku tuoretta korianteria
1/2 punainen pieni chilipalko
voita tai öljyä
Tarjoiluun:
makeaa chilikastiketta
1. Keitä perunat kypsiksi ja soseuta ne. Lisää perunoihin muna ja sekoita tasaiseksi. Silppua katkaravut melko hienoiksi ja lisää ne perunasoseeseen. Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja seesamiöljyllä. Silppua kevätsipuli, korianteri ja chili hienoksi. Lisää ne muihin aineksiin.
2. Kuumenna ohukaispannu ja voitele se ohuelti voilla tai öljyllä. Muotoile peruna-katkarapuseoksesta pieniä pihvejä lusikalla tai kostutetuin käsin. Paista korianteri-katkarapukakkuja muutama minuutti keskilämmöllä kummaltakin puolelta, kunnes ne saavat kauniin paistopinnan.
3. Koristele kakut tuoreella korianterilla ja halutessasi kokonaisilla katkaravuilla.
4.Tarjoile makean chilikastikkeen ja raikkaan salaatin kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2