150 g riisinuudeleita
pala purjoa
2 sentin pala punaista
chiliä
1 tl öljyä
8 dl kalalientä
1 prk (4 dl) kookosmaitoa
400 g kuhaa paloiteltuna
nippu pinaatinlehtiä
1 rkl limetin mehua
ripaus merisuolaa
ripaus mustapippuria
1. Kaada riisinuudelit kiehuvalla vedellä täytettyyn kulhoon ja anna niiden vetäytyä 2 minuuttia.
2. Silppu purjo ja chili suikaleiksi. Kuullota ne öljyssä kattilassa.
3. Lisää joukkoon kalaliemi ja kookosmaito ja anna niiden kuumentua.
4. Lisää paloiteltu kuha, pinaatinlehdet ja limetin mehu ja jatka kypsentämistä vielä 2 minuuttia.
5. Siivilöi riisinuudelit ja kumoa ne tarjoilukulhoon. Kaada keitto päälle. Ripottele pinnalle mustapippuria myllystä ja tarjoa heti.
Koti ja keittiö 4/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2