Koti ja Keittiö 3/08
(Ohje on neljälle hengelle)
4 liivatelehteä
2 dl kookoskermaa
4 dl maustamatonta jogurttia
1 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
yhden limetin raastettu kuori
Tarjoiluun:
1 kiiwi
2 appelsiinia
3 rkl vaaleaa siirappia
1 tl sitruunamehua
1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Kuumenna kookoskerma kattilassa. Purista liivatteista ylimääräinen neste pois ja lisää ne kuuman kermaan. Anna jäähtyä hetken.
2. Sekoita kookoskerma-liivateseokseen jogurtti, sokeri ja vaniljasokeri sekä limetin raastettu kuori.
3. Lusikoi seos annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään pari tuntia.
4. Kuori ja lohko kiivi. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Sekoita siirappi ja sitruunamehu hedelmälohkoihin.
5. Tarjoa pannacotat marinoitujen hedelmien kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ