Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 3/08

Kookos-jogurt­ti­pan­na­cotta

(Oh­je on nel­jäl­le hen­gel­le)

4 lii­va­te­leh­teä

2 dl koo­kos­ker­maa

4 dl maus­ta­ma­ton­ta jo­gurt­tia

1 dl to­mu­so­ke­ria

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

yh­den li­me­tin raas­tet­tu kuo­ri

Tar­joi­luun:

1 kii­wi

2 ap­pel­sii­nia

3 rkl vaa­le­aa sii­rap­pia

1 tl sit­ruu­na­me­hua

1. Lai­ta lii­vat­teet kyl­mään ve­teen li­ko­a­maan. Kuu­men­na koo­kos­ker­ma kat­ti­las­sa. Pu­ris­ta lii­vat­teis­ta yli­mää­räi­nen nes­te pois ja li­sää ne kuu­man ker­maan. An­na jääh­tyä het­ken.

2. Se­koi­ta koo­kos­ker­ma-lii­va­te­se­ok­seen jo­gurt­ti, so­ke­ri ja va­nil­ja­so­ke­ri sekä li­me­tin raas­tet­tu kuo­ri.

3. Lu­si­koi seos an­nos­mal­joi­hin ja an­na jäh­met­tyä jää­kaa­pis­sa vä­hin­tään pari tun­tia.

4. Kuo­ri ja loh­ko kii­vi. Leik­kaa ap­pel­sii­nit kal­vot­to­mik­si loh­koik­si. Se­koi­ta sii­rap­pi ja sit­ruu­na­me­hu he­del­mä­loh­koi­hin.

5. Tar­joa pan­na­co­tat ma­ri­noi­tu­jen he­del­mien kera.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ