Artikkeli

Kolmen sipulin kastike

1 prk (150 g)

rans­kan­ker­maa

1 prk (200 g)

ruo­an­lait­to­jo­gurt­tia

3 rkl pin­jan­sie­me­niä

1 sa­lot­ti­si­pu­li

2 ke­sä­si­pu­lia var­si­neen

nip­pu ruo­ho­si­pu­lia

1 rkl hu­na­jaa

ri­paus suo­laa

ri­paus vi­her­pip­pu­ria

1. Se­koi­ta rans­kan­ker­ma ja jo­gurt­ti. Li­sää jouk­koon hie­nok­si ha­ka­tut pin­jan­sie­me­net ja si­pu­lit.

2. Maus­ta hu­na­jal­la, suo­lal­la ja vi­her­pip­pu­ril­la.

3. An­na kas­tik­keen seis­tä jää­kaa­pis­sa noin tun­nin en­nen tar­joi­lua.

Koti ja keit­tiö 6-7/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ