Koti ja keittiö 8/2011 KATRI SCHRÖDER | KUVA ARTO VUOHELAINEN
4 annosta
200 g tuoreita vadelmia
2 rkl sokeria
2 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
1 dl hyytelösokeri Multia (Dansukker)
1 tl vaniljasokeria
1. Soseuta vadelmat ja sokeri keskenään. Sekoita kattilassa kerma, maito ja hyytelösokeri. Keitä aineksia puolisen minuuttia. Jaa seos kahteen osaan. Sekoita toiseen osaan puolet vadelmasoseesta ja anna jäähtyä hetken. Jaa annosmaljojen pohjalle loput vadelmasoseesta. Nosta päälle varovasti vadelma-kermaseos.
2. Nostele päälle varovasti hieman jäähtynyt loppu valkoinen kermaseos.
3. Anna jälkiruokien hyytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai seuraavaan päivään.
Valmistusaika: noin 15 min. + hyytyminen
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2