Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 8/2011 KAT­RI SCHRÖ­DER | KUVA AR­TO VUO­HE­LAI­NEN

Kolmen kerroksen vadel­ma­pan­na­cotta

Pannacottasta tulee kaunis, kun hyydytät siihen erivärisiä kerroksia.

4 an­nos­ta

200 g tuo­rei­ta va­del­mia

2 rkl so­ke­ria

2 dl kuo­hu­ker­maa

2 dl mai­toa

1 dl hyy­te­lö­so­ke­ri Mul­tia (Dan­suk­ker)

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

1. So­seu­ta va­del­mat ja so­ke­ri kes­ke­nään. Se­koi­ta kat­ti­las­sa ker­ma, mai­to ja hyy­te­lö­so­ke­ri. Kei­tä ai­nek­sia puo­li­sen mi­nuut­tia. Jaa seos kah­teen osaan. Se­koi­ta toi­seen osaan puo­let va­del­ma­so­sees­ta ja an­na jääh­tyä het­ken. Jaa an­nos­mal­jo­jen poh­jal­le lo­put va­del­ma­so­sees­ta. Nos­ta pääl­le va­ro­vas­ti va­del­ma-ker­ma­se­os.

2. Nos­te­le pääl­le va­ro­vas­ti hie­man jääh­ty­nyt lop­pu val­koi­nen ker­ma­se­os.

3. An­na jäl­ki­ruo­kien hyy­tyä jää­kaa­pis­sa vä­hin­tään muu­ta­ma tun­ti tai seu­raa­vaan päi­vään.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 15 min. + hyy­ty­mi­nen

Lue Myös

Marja-marenkikupit

Kurpit­sa­o­hu­kaiset

Mansikat siideriliemessä ja jogurttimousse

Marja-marenkikupit

Kurpit­sa­o­hu­kaiset

Mansikat siideriliemessä ja jogurttimousse

Suklaatryffelit

Laventelisokeri

Appelsiini-viikunahilloke

Jälkiruokien aatelia

Karamellisoitua ananasta

Pähkinäseoksella päällystetyt uunipäärynät

Jälkiruokien aatelia

Karamellisoitua ananasta

Pähkinäseoksella päällystetyt uunipäärynät

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

Lasitaiteilija Janne Rahunen: "Kirpputoreilta tarttuu helposti mukaan kotimaisten suunnit­te­li­joiden laseja"

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

Lasitaiteilija Janne Rahunen: "Kirpputoreilta tarttuu helposti mukaan kotimaisten suunnit­te­li­joiden laseja"

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2