MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 8/2014
4–6 annosta
noin 1 l kirsikoita
¾ dl mantelijauhetta
¾ dl sokeria
1 ½ dl maitoa
1 ½ rkl amaretto-likööriä
2 munaa
1 dl mantelilastuja
1. Poista kirsikoista kivet.
2. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää maito ja likööri ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen. Pyöräytä joukkoon ¾ dl mantelilastuista.
3. Kaada taikina uunin kestävään pannuun tai vuokaan. Ripottele päälle kirsikat ja lopuksi mantelilastut.
4. Paista uunissa 180 asteessa noin 30 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2