3 kananmunaa
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
250 g mascarpone-tuorejuustoa
1 dl kirsikkahilloa
2 dl vahvaa kahvia
1 1/2 dl sekamehua
200 g kissankielikeksejä
Koristeluun:
kaakaojauhetta
kirsikoita
1. Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan. Vaahdota keltuaiset ja sokerit keskenään.
2. Lisää tuorejuusto ja kirsikkahillo useassa erässä.
3. Vaahdota valkuaiset ja lisää ne varovasti nostellen muuhun seokseen.
4. Sekoita jäähtyneeseen kahviin sekamehu.
5. Kostuta keksit liemessä ja lado niitä2 litran vuokaan kerroksittain juustomassan kanssa. Jätä päällimmäiseksi kerros juustomassaa ja ripottele pinnalle reilu kerros kaakaojauhetta.
6. Tarjoa tiramisu vasta seuraavana päivänä. Koristele se tuoreilla kirsikoilla.
Koti ja keittiö 6-7/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ