Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Kippis kuohuvalla!

Tou­ko­kuun vii­ni on ta­so­kas mal­ja- ja on­nit­te­lu­vii­ni.

Mumm Gor­don Rou­ge Brut

Mumm / AC Cham­pag­ne

Ry­pä­leet: Pi­not Noir, Pi­not Meu­nier, Char­don­nay

Al­ko­ho­lia: 12,0 %

So­ke­ria: 11 g/l

Al­kon nro: 8741

Hin­ta: 42,10 €

½ Hie­man kal­lis.

Kau­niin kel­tai­nen samp­pan­ja, jos­sa on run­saat, pie­net kup­lat. Tuok­su on peh­meä ja lei­päi­nen. Kui­va, tyy­li­käs, ei lii­an ha­po­kas maku vas­taa tuok­sua. Pi­dem­pi säi­ly­tys on mah­dol­li­nen.

Tar­joi­lu: Ta­so­kas mal­ja- ja on­nit­te­lu­vii­ni. So­pii ate­ri­a­vii­nik­si vaa­le­al­le ka­lal­le ja li­hal­le. Tar­joa 6 - 9-as­tei­se­na.

Suu­ri ylei­sö tun­tee Mumm-samp­pan­jan pe­rin­tei­se­nä For­mu­la I-samp­pan­ja­na. Mumm on tuot­ta­nut samp­pan­joi­ta lä­hes 200 vuot­ta ja nimi Cor­don Rou­ge re­kis­te­röi­tiin jo vuon­na 1856. Talo tuot­taa vuo­sit­tain n. 8 mil­joo­naa pul­loa seit­se­mää eri­tyyp­pis­tä samp­pan­jaa, hy­vi­nä sa­to­vuo­si­na vuo­si­ker­ta­samp­pan­jaa.

Raa­ti mais­te­li kuo­hu­vii­ne­jä ja löy­si al­le yh­dek­säl­lä eu­rol­la hy­vän es­pan­ja­lai­sen ca­van ja rei­lul­la kym­pil­lä lois­to-os­tok­sen Uu­des­ta-See­lan­nis­ta. Lue tu­lok­set Koti ja keit­tiö leh­den nu­me­ros­ta 5/2009.

Lue Myös

Tomaatti-kesäkur­pit­sag­ra­tiini

8 mainiota sauvignon blancia

Näin mitoitat tarjoilun oikein

Tomaatti-kesäkur­pit­sag­ra­tiini

8 mainiota sauvignon blancia

Näin mitoitat tarjoilun oikein

Kasvata itse salaattiainekset

5 kesäistä keittokirjaa

Päärynätorttu pistaasien ja manteleiden kera

Testissä 3 glögiä

Täyteläinen kookos

Juuresherkkuja

Testissä 3 glögiä

Täyteläinen kookos

Juuresherkkuja

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2