Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 12/07

Kinkkua ja kiiltävä sinappikastike

Kuori ja silppua sipuli hienoksi. Pane kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä seosta hiljalleen kokoon 10–15 minuuttia...

noin 1 kg yli­kyp­sän kin­kun vii­pa­lei­ta

Kas­ti­ke:

2 1/2 dl vaa­le­aa sii­rap­pia

3/4 dl val­ko­vii­nie­tik­kaa

1 iso si­pu­li

3/4 dl öl­jyä

1 1/2 rkl di­jo­nin­si­nap­pia

run­sas 1 rkl si­nap­pi­jau­het­ta

1/2 tl rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1. Kuo­ri ja silp­pua si­pu­li hie­nok­si.

2. Pane kaik­ki kas­tik­keen ai­nek­set kat­ti­laan ja kei­tä se­os­ta hil­jal­leen ko­koon 10–15 mi­nuut­tia.

3. Ha­lu­tes­sa­si voit so­seut­taa kas­tik­keen vie­lä sau­va­se­koit­ti­mel­la.

4. Tar­joa kas­ti­ke kin­kun kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ