1 prk (400 g) kikherneitä
1 1/2 dl bulguria
1 1/2 dl kiehuvaa vettä
2 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
1 dl rusinoita
2 kananmunaa
2 rkl vehnäjauhoja
ripaus cayennepippuria
ripaus paprikaa
ripaus grillimaustetta
Tarjoiluun:
soijakastiketta
1. Mittaa bulgur kulhoon, kaada kiehuva vesi päälle ja anna sen turvota noin tunti.
2. Pane tehosekoittimeen turvonnut bulgur, huuhdellut kikherneet ja öljy. Hienonna tasaiseksi.
3. Lisää joukkoon silputut valkosipulinkynnet, rusinat, kananmunat, vehnäjauho ja mausteet sekoittaen.
4. Paista seoksesta pihvejä kuumalla lettupannulla. Tarjoa valmiit pihvit marinoitujen papujen ja pinaatti-riisilisäkkeen kanssa.
Vinkki: Jos käytät purkkiherneiden sijasta kuivattuja kikherneitä, pane ne likoamaan veteen jo edellisenä iltana. Keitä ne sitten pussin ohjeen mukaan kypsiksi.
Koti ja keittiö 3/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2