Katri Schröder • Kuvat Arto VuohelainenKOTI JA KEITTIÖ 5/2013
4 annosta
nippu maitohorsman nuoria
versoja
nippu nuoria voikukan lehtiä
kourallinen koivun hiirenkorvia
kourallinen pieniä poimulehtiä
kourallinen ketunleipiä
½ sitruunan mehu
2 rkl oliiviöljyä
ripaus sokeria, suolaa ja rouhittua
mustapippuria
1. Riivi maitohorsmista ensin lehdet lävikköön ja poista varsista kannat. Huuhtele kaikki salaattiainekset huolella. Keitä maitohorsman varsia kiehuvassa vedessä 2-3 minuuttia tai, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä.
2. Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi, esimerkiksi ravistamalla pienessä lasipurkissa. Valuta kastike salaatin joukkoon tai tarjoile erikseen.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ