Katri Schröder • Kuvat Arto VuohelainenKOTI JA KEITTIÖ 5/2013
4 annosta
nippu maitohorsman nuoria
versoja
nippu nuoria voikukan lehtiä
kourallinen koivun hiirenkorvia
kourallinen pieniä poimulehtiä
kourallinen ketunleipiä
½ sitruunan mehu
2 rkl oliiviöljyä
ripaus sokeria, suolaa ja rouhittua
mustapippuria
1. Riivi maitohorsmista ensin lehdet lävikköön ja poista varsista kannat. Huuhtele kaikki salaattiainekset huolella. Keitä maitohorsman varsia kiehuvassa vedessä 2-3 minuuttia tai, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä.
2. Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi, esimerkiksi ravistamalla pienessä lasipurkissa. Valuta kastike salaatin joukkoon tai tarjoile erikseen.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2