Koti ja Keittiö 09/06
1/2 kesäkurpitsaa (noin 250 g)
1 nippu (250 g) parsakaalia
1 sipuli
1–2 rkl öljyä
1 l vettä
2 rkl tuoretta meiramia
3 rkl kasvisfondia
200 g vuohenjuustoa (chèvre)
1 rkl sitruunamehua
suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Huuhtele ja paloittele kesäkurpitsat. Irrota parsakaalin kukinnot nipusta. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilassa. Lisää vesi, meirami ja fondi ja keitä kunnes kasvikset ovat kypsiä, noin 10–15 minuuttia.
3. Leikkaa vuohenjuustosta kovat reunat pois. Murusta vuohenjuusto keittoon ja anna sen sulaa. Soseuta keitto kattilassa sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
4. Mausta keitto sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla sekä kuumenna vielä tarvittaessa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2