Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
Viinisuositus Sari Sirén
4 annosta
Ainekset:
500 g kylmää perunamuusia
5 dl kevytmaitoa
1 dl rypsiöljyä
3 munaa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl sormisuolaa
(3 rkl hienonnettua ruohosipulia)
Tarjoiluun:
ilmakuivattua kinkkua, cheddar- tai muuta maukasta juustoraastetta, hienonnettua sipulia
Ohje:
1. Sekoita muusin joukkoon maito ja öljy. Lisää munat. Sekoita jauhoihin leivinjauhe, suola ja halutessasi ruohosipuli. Lisää jauhoseos taikinaan.
2. Voitele rauta rypsiöljyllä. Paista taikinasta lettuja. Tarjoa sipulin, ilmakuivatun kinkun ja juustoraasteen kanssa.
Viinisuositus:
Kukkea, sitruksinen ja raikas Frame Riesling Trocken, Saksa, 10,99 e.
Katso myös nämä lettureseptit:
Sitruuna-ricottaletut ja paahdettu suola-hunajakastike
Kookosletut ja sitrussiirappia
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2