Teksti Camilla Zarah Lawes, Timm Vladimir
Kuvat Columbus Leth
Suomeksi toimittanut Jaana Kivipelto-Tulkki
4 annosta lisäkkeenä
Ainekset:
3–4 kevätsipulia
1 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 munakoiso
oliiviöljyä
1 rasia kirsikkatomaatteja
150 g oliiveja
tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria myllystä
Näin valmistat:
1. Puhdista sipulit ja halkaise ne pitkittäin. Huuhtele kesäkurpitsa, paprika ja munakoiso. Viipaloi ne.
2. Sivele vihannekset oliiviöljyllä ja grillaa ne kummaltakin puolelta.
3. Laita grillatut vihannekset vielä grilliin pannulle yhdessä kirsikkatomaattien, oliivien ja basilikan kanssa. Mausta suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Anna seoksen lämmetä grillissä puoli tuntia tai kunnes ratatouille on kypsää.
Viinisuositus:
Keskitäyteläinen, marjainen ja mausteinen Terre da Vino Ansisa Barbera d´Alba 2015, Italia, 10,90 e.
Katso myös nämä reseptit:
Paista rapea kasvispizza grillissä
Falafelpita ja punajuurihummus
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2