Kermamuhennetut perunat maustetaan sinapilla ja sitruunalla.
Photography: Reetta Pasanen
Sanna Kekäläinen
Ruotsalaiset kermamuhennetut perunat
15 min . helppo . noin 5 e
4 annosta
800 keitettyjä varhaisperunoita
2 hoikkaa kesäsipulia varsineen
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl kuohukermaa
2 rkl sitruunamehua
1 rkl karkeaa sinappia
¾ dl hienonnettua tilliä
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
1. Puolita tai viipaloi kylmät, keitetyt perunat. Viipaloi sipulit varsineen.
2. Sulata voi paistinpannussa. Lisää jauhot ja paista sekoitellen 1 minuutti. Lisää kerma pannuun ja anna kastikkeen porista 3 minuuttia miedohkolla lämmöllä välillä sekoitellen.
3. Lisää sitruunamehu ja perunat. Lämmitä hetki. Mausta sinapilla, tillillä, sipulilla, suolalla ja pippurilla.
Kermamuhennetut perunat maustetaan sinapilla ja sitruunalla.
Photography: Reetta Pasanen
Savukalatäytteen parina kakussa maistuu avokadoista, pakasteherneistä ja majoneesista soseutettu raikas tahna.
Savukalatäytteen parina kakussa maistuu avokadoista, pakasteherneistä ja majoneesista soseutettu raikas tahna.
Fabian Björk
Mary Berryn sitruunaruudut
Punajuurta, granaattiomenaa, kvinoaa ja appelsiininen kastike. Niistä on talven mehevin salaatti tehty! Maistuu muillekin kuin kasvissyöjille.
Punajuurta, granaattiomenaa, kvinoaa ja appelsiininen kastike. Niistä on talven mehevin salaatti tehty! Maistuu muillekin kuin kasvissyöjille.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2