MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 10/2013
2 ½ dl kuohukermaa
2 ½ dl sokeria
25 g voita
1 ½ rkl siirappia
Lisäksi:
suolahiutaleita
1. Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Kiehauta, lisää muut ainekset ja keitä koko ajan sekoittaen noin 20–30 minuuttia. Massa on riittävän paksua, kun tipautat sitä nokareen kylmään veteen, ja se jähmettyy käsin muotoiltavaksi.
2. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (esimerkiksi 10 x 20 cm leipävuokaan). Anna jähmettyä viileässä.
3. Leikkaa paloiksi, ripottele päälle hieman suolahiutaleita ja tarjoa sellaisenaan tai paperiin käärittyinä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2