Toimittaja Sanna Kekäläinen
Kuvausavustaja Johanna Vanamo
Kuvat Fabian Björk
noin 12 palaa
225 g huoneenlämpöistä voita
2 ½ dl fariinisokeria
¾ dl sokeria
2 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
2 tl raastettua sitruunankuorta
200 g valko- tai tummaa suklaata rouheena
1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää loput aineet.
3. Taputtele taikina voidellun valurautapannun pohjalle. Paista noin 30 minuuttia. Leikkaa lämpimänä kolmioiksi. Anna jäähtyä.
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: noin tunti
Hinta: noin 12 euroa
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ