Koti ja Keittiö 05/07
400 g spagettia
Pastakastike:
400 g isoja katkarapuja
1 kesäkurpitsa
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
1 kuivattu chilipalko
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
3 rkl sitruunamehua
rouhittua mustapippuria
suolaa
1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Halkaise ja viipaloi kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
3. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kesäkurpitsaviipaleita ja valkosipulia siinä hetki.
4. Murenna joukkoon chilipalko, lisää tomaattimurska ja mausteet ja hauduta muutama minuutti.
5. Lisää lopuksi katkaravut ja kuumenna kastike.
6. Valuta spagetti ja sekoita kastikkeen joukkoon.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2