SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAUSAVUSTAJA RAISA LAINE •VIINISUOSITUS SARI SIRÉN •KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA KOTI JA KEITTIÖ 11/2014
8 tacokuorta
2 dl majoneesia tai smetanaa
1 prk valmista salsakastiketta
Täyte:
2 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
16–24 kuoretonta raakaa jättikatkarapua
sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
1 avokado
1 rkl sitruunamehua
noin 200 g rapeita kasviksia, esim. retiisejä ja litteitä herneenpalkoja
2 dl cheddaria tai muuta maukasta juustoa lastuina
1 ruukku korianteria
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää ravut ja paista muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Viipaloi avokadot ja pirskottele päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Viipaloi kasvikset pieniksi paloiksi.
3. Kokoa annokset. Lastaa tacokuoriin kasviksia, majoneesia, salsaa ja katkarapuja. Viimeistele cheddarlastuilla ja korianterilla.
Viinisuositus: Kevyen päärynäinen ja mausteinen Pinot Blanc Klevner Rèserve 2013, Ranska, 9,98 e
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2