Koti ja keittiö 12/2009
noin 6-8 annosta
2 ruukkua rucolaa
2 ruukkua roomansalaattia
100 g punamangoldin lehtiä
nippu kevätsipulia
2–3 avokadoa
tilkka sitruunamehua
400 g kuorittuja katkarapuja
Kastike:
2 dl ranskankermaa
3 rkl kevytmajoneesia
1 tl wasabia
1–2 rkl limemehua
1. Valmista ensin kastike. Sekoita ranskankerma ja majoneesi. Mausta wasabilla ja limemehulla.
2. Revi rucolat ja roomansalaatti sopiviksi suupaloiksi. Sekoita joukkoon punamangoldin lehdet. Hienonna kevätsipulin varret ja lisää joukkoon.
3. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuoret. Paloittele avokadot ja pirskottele päälle sitruunamehua.
4. Lisää avokadot ja katkaravut salaattiin, ja kääntele varovasti sekaisin. Tarjoa wasabikastikkeen kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2