Koti ja keittiö 1-2/2009
Ohje neljälle
10 kuoretonta, raakaa jättikatkaravun pyrstöä
2 isoa porkkanaa
1 vihreä papaija
1/2 dl silputtua korianteria tai minttua
Maustamiseen:
1 dl Nuoc cham -kastiketta
1. Keitä katkarapuja kiehuvassa vedessä pari minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Valuta hyvin, silppua ravut ja nosta viileään.
2. Kuori porkkanat ja papaija. Halkaise papaija ja poista sisältä tummatsiemenet. Raasta papaija ja porkkanat karkeaksi raasteeksi kulhoon.
3. Lisää Nuoc cham -kastike, katkarapusilppu ja 3/4 silputusta korianterista tai mintusta. Peitä ja nosta viileään vähintään tunniksi.
4. Valuta ylimääräinen neste, koristele lopulla yrttisilpulla ja tarjoa aterian lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2