Koti ja keittiö 1-2/2010
isoja katkarapuja
2–3 valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl suolatonta voita
2 tl paprikajauhetta
2 rkl sitruunamehua
1 kuivattu chili
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rkl tuoretta persiljaa
hienonnettuna
1. Sulata katkaravut. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Mittaa öljy ja voi kattilaan, kuumenna. Lisää paprikajauhe ja valkosipuli.
3. Lisää katkaravut ja kuumenna nopeasti öljyssä. Lisää joukkoon sitruunamehu ja kuivattu chili. Mausta suolalla ja pippurilla.
4. Korista persiljalla ja tarjoa lämpimänä tuoreen maalaisleivän kera.
Valmistusaika: noin 30 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2