(4 hengelle)
1 rkl rypsiöljyä
1/2 vihreä chilipalko
silputtuna
ripaus kurkumaa
1 tl juustokuminan siemeniä
1 rkl makeaa chilikastiketta
ripaus suolaa
2 rkl limetin mehua
1 dl marinoituja
valkosipulinkynsiä
100 g kuorittuja
isoja katkarapuja
1 pkt (300 g) äyriäisseosta
erilaisia salaatteja
2 tomaattia
pala mangoa
Koristeluun:
mangoldinlehtiä
1. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää chili, mausteet ja limetin mehu. Kuullota hetki.
2. Sekoita joukkoon kokonaiset marinoidut valkosipulit sekä äyriäiset ja kypsennä noin neljä minuuttia. Anna seoksen jäähtyä hetki.
3. Asettele tarjoilulautaselle kerroksittain revittyjä salaatinlehtiä, lohkottuja tomaatteja ja mangonpaloja. Kumoa äyriäisseos päälle keoksi.
4. Koristele salaatti mangoldinlehdillä. Tarjoa tuoreen leivän ja aasialaistyyppisen vehnäoluen kanssa.
Koti ja keittiö 1-2/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2