Koti ja keittiö 12/2008
1 kg siikafileitä
1 rkl katajanmarjoja
2 rkl karkeaa merisuolaa
1 tl sokeria
1 - 2 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
1 - 2 rkl giniä
Sinappimajoneesi:
2 dl kevytmajoneesia
1 rkl dijoninsinappia
1 tl hunajaa
rouhittua musta- tai valkopippuria
ripaus suolaa
1. Pane kalafileet voipaperille nahkapuoli alaspäin ja pyyhi kevyesti talouspaperilla.
2. Murskaa katajanmarjat morttelissa. Ripottele mausteet kalafileille. Pirskota päälle hieman giniä.
3. Laita kalafileet vastakkain, kääri tiukasti voipaperiin ja laita paketti muovipussiin. Laita kala kylmään, kevyen painon alle. Anna maustua jääkaapissa vähintään vuorokausi.
4. Sekoita majoneesiin mausteet. Anna maustua jääkaapissa.
5. Viipaloi graavi kala. Aloita fileen pääpuolelta eli leveästä päästä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2