(4 annosta)
4 vehnätortillaa tai rieskaa
Täyte:
1 rasia (170 g) tuoreita
herkkusieniä
1 rkl öljyä
1 pieni keltainen paprika
1 pieni punasipuli
4 jäävuorisalaatin tai
jääsalaatin lehteä
100 g pippurituorejuustoa
noin 1 dl sinimailasen ituja
Versosalaatti:
1 ruukku jääsalaattia
1 endiivi
1 pieni kerä (noin 100 g)
punasalaattia
1 rasia (50 g) auringonkukanversoja
herneenversoja
Yrttiöljy:
1 ruukku rucola-salaattia
1 ruukku basilikaa
reilu 1 dl öljyä
ripaus suolaa
1. Huuhtele herkkusienet ja
leikkaa pois kannat. Viipaloi
sienet. Kypsennä sieniä hetki
öljyssä pannulla.
2. Pese ja halkaise paprika.
Poista siemenet ja kanta ja
suikaloi. Kuori ja leikkaa sipuli
ohuiksi renkaiksi. Huuhtele
salaatinlehdet.
3. Levitä kunkin vehnätortillan
päälle tuorejuustoa, salaatinlehti,
ituja, herkkusieniä,
paprikasuikaleita ja sipulirenkaita.
Kääri rullalle ja leikkaa
keskeltä viistosti kahtia.
4. Valmista versosalaatti.
Huuhtele ja revi tai leikkaa
salaatit kulhoon. Lisää joukkoon
auringonkukanversot,
kääntele sekaisin ja koristele
herneenversoilla.
5. Valmista yrttiöljy. Revi rucolan
ja basilikan lehdet kulhoon.
Mittaa joukkoon öljy ja
suola ja sekoita tasaiseksi
sauvasekoittimella.
Valmistusaika: noin 30 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 16,50 €
Koti ja keittiö 4/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2