Artikkeli

Kasvispata

Pilko kasvikset ja sienet. Kuumenna öljy wokissa ja pyöräytä kasvikset kukin laji kerrallaan...

100 g vih­rei­tä vil­li­par­so­ja

100 g pit­kä­pa­pua

100 g sie­niä (ol­ki­sie­niä tai sii­ta­ket­ta)

1 pork­ka­na

1 vih­reä pap­ri­ka

pala in­ki­vää­riä

1 rkl öl­jyä

ri­paus suo­laa

2 rkl vet­tä

1 rkl vaa­le­aa soi­jaa

ri­paus so­ke­ria

val­ko­pip­pu­ria

1. Pil­ko kas­vik­set ja sie­net.

2. Kuu­men­na öl­jy wo­kis­sa ja pyö­räy­tä kas­vik­set ku­kin laji ker­ral­laan. Maus­ta ja li­sää vet­tä vain sen ver­ran et­tä kas­vik­set höy­rys­ty­vät. Jätä kas­vik­set ra­peik­si.

Koti ja keit­tiö 1-2/2003

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ