Artikkeli

Kasvislevite

Sekoita yhteen maitorahka, pehmeä voimariini ja porkkanaraaste. Huuhtele paprika ja poista siitä sekä valkoiset osat että siemenet.

250 g mai­to­rah­kaa

100 g voi­ma­rii­nia

2 dl hie­no­ja­kois­ta

pork­ka­na­raas­tet­ta

1/2 pu­nai­nen pap­ri­ka

1 val­ko­si­pu­lin­kyn­si

1/4 tl suo­laa

1/2 tl so­ke­ria

1/2 tl jau­het­tua ko­ri­an­te­ria

1 rkl ma­ke­aa chi­li­kas­ti­ket­ta

mus­ta­pip­pu­ria

1. Se­koi­ta yh­teen mai­to­rah­ka,

peh­meä voi­ma­rii­ni ja

pork­ka­na­raas­te. Huuh­te­le

pap­ri­ka ja pois­ta sii­tä sekä

val­koi­set osat et­tä sie­me­net.

Leik­kaa pap­ri­ka pie­nik­si kuu­ti­oik­si.

Kuo­ri val­ko­si­pu­lin­kyn­si

ja silp­pua se hie­nok­si.

2. Li­sää rah­ka-pork­ka­na­se­ok­seen

pap­ri­ka, val­ko­si­pu­li ja

maus­teet. Se­koi­ta hy­vin ja

an­na seis­tä het­ken ai­kaa jää­kaa­pis­sa.

3.Tar­joi­le lei­pien tai ries­ko­jen

kans­sa.

Le­vi­te säi­lyy muu­ta­man

päi­vän ajan jää­kaa­pis­sa.

Koti ja keit­tiö 3/2004

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ