Koti ja Keittiö 08/06
4 dl (200 g) karviaisia
1 dl hillosokeria
75 g voita tai margariinia
2 tl vaniljasokeria
400 g lehtitaikinaa
1. Pane karviaiset ja hillosokeri kattilaan. Keitä hiljalleen noin 10–15 minuuttia, kunnes seos on hillomaista. Halutessasi voit survoa marjoja keittämisen aikana.
2. Lisää kattilaan rasva ja vaniljasokeri ja keitä seosta vielä noin 10 minuuttia.
3. Levitä sulat lehtitaikinalevyt pyöreän irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille tiiviisti. Levitä päälle karviaismarjaseos.
4. Paista alimmalla tasolla 225 asteessa noin 10–15 minuuttia. Nauti haaleana jäätelön kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ