KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2013
noin litra hilloa
1 kg vaaleita karviaisia
½ dl vettä
5 dl hillosokeria
1 dl pinjansiemeniä
½ sitruunan mehu
1. Puhdista ja perkaa karviaiset. Laita marjat kattilaan veden ja sokerin kanssa. Kuumenna ainekset kiehuvaksi ja anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen.
2. Lisää pinjansiemenet ja anna kiehua vielä muutama minuutti.
3. Kuori vaahto pinnalta. Mausta hillo sitruunamehulla. Kaada hillo huolella pestyihin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje purkit heti ja anna jäähtyä kunnolla. Säilytä hillot kylmässä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.