Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2001

Karjalainen sienisalaatti

Kiehauta suolasienet väljässä vedessä tai maidossa, huuhdo ja valuta hyvin. Pilko sienet karkeaksi rouheeksi...

1 l suo­lat­tu­ja rous­ku­ja

vet­tä tai mai­toa suo­lan pois kie­haut­ta­mi­seen

4 si­pu­lia

4 dl kuo­hu- tai vis­pi­ker­maa

rou­hit­tua maus­te­pip­pu­ria

1 ruuk­ku ruo­ho­si­pu­lia

1. Kie­hau­ta suo­la­sie­net väl­jäs­sä ve­des­sä tai mai­dos­sa, huuh­do ja va­lu­ta hy­vin. Pil­ko sie­net kar­ke­ak­si rou­heek­si.

2. Silp­pua si­pu­li ja ruo­ho­si­pu­li ja se­koi­ta sien­ten kans­sa. Rou­hi jouk­koon maus­te­pip­pu­ria.

3. Vat­kaa ker­ma vaah­dok­si ja li­sää sa­laa­tin jouk­koon juu­ri en­nen tar­joi­lua.

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje