1 karitsan paisti (noin 2 kg)
Marinadi:
1 dl vahvaa kahvia
1/2 dl öljyä
1 rkl hunajaa
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 tl minttua
2 tl rosmariinia
Valeluun:
2 dl vahvaa kahvia
1 rkl hunajaa
1/2 dl kuohukermaa
1. Pane paisti muovipussiin. Sekoita marinadin ainekset ja kaada pussiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään 6 tuntia.
2. Ota paisti hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Hiero pintaan suolaa.
3. Pane paisti uunipannulle ja työnnä lihalämpömittari paksuimpaan kohtaan. Paista 150 asteessa, kunnes mittari näyttää 80 astetta.
4. Sekoita kahvi, hunaja ja kerma keskenään. Valele seoksella lihaa paistamisen aikana usean kerran.
5. Valmista paistoliemestä kastike ja tarjoa paisti uuniperunoiden ja keitettyjen papujen kanssa.
Koti ja keittiö 4/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2