4-5 punajuurta
1/2 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
1 tl jauhettua kardemummaa
2 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
1 rkl muscovadosokeria
1 tl merisuolahiutaleita
1. Leikkaa pestyt ja kuoritut punajuuret 4-6 lohkoon ja nosta ne uunivuokaan.
2. Sekoita öljy, kardemumma, balsamiviinietikka, sokeri ja suola. Valuta seos punajuurille.
3. Kypsennä punajuuria 200- asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes ne tuntuvat kypsiltä. Tarjoile liha- tai kalaruoan lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ