KUVAT ANITA LINDBERG
Karamellisoidut purjot:
350 g purjosipuleita (tai salottisipuleita)
vettä purjojen keittämiseen
2 rkl voita
6 tl sokeria
2 tl vettä
½ dl mantelilastuja
1. Leikkaa purjot ohuiksi renkaiksi. Laita ne kattilaan ja lisää vettä niin paljon, että purjojen päälle jää noin sentin verran vettä. Keitä purjot pehmeiksi, noin 10 minuuttia.
2. Sulata voi ja sokeri kattilassa. Lisää 2 tl vettä ja purjot. Paista purjoja keskilämmöllä niin kauan, että ne alkavat saada väriä. Lisää mantelilastut ja paista, kunnes ne ovat paahtuneet.
3. Tarjoa karamellisoituja purjoja liharuokien lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ