Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN  KU­VAT SAN­NA PEU­RA­KOS­KI­KO­TI JA KEIT­TIÖ 9/2012

Karamellisoidut omenat

Kun voita, sokeria ja hapokkaita omenoita paistaa hetken pannulla, niin omenat karamel­li­soi­tuvat taivaallisesti.

4 an­nos­ta

4 isoh­koa ome­naa

50 g voi­ta

¾ dl fa­rii­ni­so­ke­ria

Tar­joi­luun:

1 prk (397 g) kon­den­soi­tua mai­toa tai 2 dl to­mu­so­ke­ril­la maus­tet­tua rans­kan­ker­maa

1. Kuo­ri ja vii­pa­loi tai loh­ko ome­nat. Su­la­ta voi pan­nul­la ja li­sää so­ke­ri. An­na se­ok­sen kie­hah­taa ja li­sää ome­nat.

2. Vä­hen­nä lie­den läm­pö mie­doim­mal­le ja an­na ome­noi­den ka­ra­mel­li­soi­tua ja peh­men­tyä.

3. Tar­joa ome­nat kon­den­soi­dun mai­don tai rans­kan­ker­man kans­sa.

Vink­ki: Kon­den­soi­tu mai­to on to­del­la ma­kea, aa­vis­tuk­sen tof­feel­ta mais­tu­va pak­suh­ko val­mis­tii­vis­te. Jos ha­lu­at jäl­ki­ruo­kaan li­sää hap­pa­muut­ta, kor­vaa kon­den­soi­tu mai­to esi­mer­kik­si to­mu­so­ke­ril­la maus­te­tul­la rans­kan­ker­mal­la.

Lue Myös

Suklainen espressoboston

Puolukkakohokas

Puolukka-pipar­mint­tu­ma­rengit

Suklainen espressoboston

Puolukkakohokas

Puolukka-pipar­mint­tu­ma­rengit

Kesäiset porkka­na­kak­ku­voh­velit

Jäädytetty marjakakku

Helpot ja herkulliset pullaritarit

Kirsikka-manteliclafoutis

Haudutetut päärynät ja mascar­po­ne­va­nukas

Rommi-kanelikaakao

Kirsikka-manteliclafoutis

Haudutetut päärynät ja mascar­po­ne­va­nukas

Rommi-kanelikaakao

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2