SANNA KEKÄLÄINEN KUVAT SANNA PEURAKOSKIKOTI JA KEITTIÖ 9/2012
4 annosta
4 isohkoa omenaa
50 g voita
¾ dl fariinisokeria
Tarjoiluun:
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa tai 2 dl tomusokerilla maustettua ranskankermaa
1. Kuori ja viipaloi tai lohko omenat. Sulata voi pannulla ja lisää sokeri. Anna seoksen kiehahtaa ja lisää omenat.
2. Vähennä lieden lämpö miedoimmalle ja anna omenoiden karamellisoitua ja pehmentyä.
3. Tarjoa omenat kondensoidun maidon tai ranskankerman kanssa.
Vinkki: Kondensoitu maito on todella makea, aavistuksen toffeelta maistuva paksuhko valmistiiviste. Jos haluat jälkiruokaan lisää happamuutta, korvaa kondensoitu maito esimerkiksi tomusokerilla maustetulla ranskankermalla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2